who we are

Zhejiang Fuli Knitting Technology Co.,Ltd., founded in 2002, is located in Haining, which is the “city of leather garments” and “world-famous tide-watching scenic spot”, close to Shanghai-Hangzhou Expressway, enjoying advantaged location and convenient transportation. Own around 160 Worker People to offer the OEM socks production and Transportation Service and so on…

Our company has more than 100 imported computer hosiery knitters and complete supporting facilities, capable to produce 96N, 108N, 120N, 144N, 156N, 168N, 200N, flat knit socks, terry socks, men’s socks, women’s socks, children’s socks, serial sports, running socks, skiing socks, soccer socks, function socks, outdoor socks for basic daily life styles...

Babagan awake dhewe

Zhejiang Fuli Knitting Technology Co., Ltd., didegaké ing taun 2002, dununge ing Haining, yaiku "kutha sandhangan kulit" lan "papan sing apik kanggo nonton pasang pasang", cedhak karo Shanghai-Hangzhou Expressway, ngrasakake lokasi sing entuk manfaat lan transportasi sing trep. Duwe sekitar 160 Wong Pekerja kanggo nawakake produksi kaos kaki OEM lan Layanan Transportasi lan liya-liyane €

Kaos Kaki Hiking

Kaos kaki hiking bisa dadi sikil supaya anget, nyuda pengaruhe mlaku-mlaku, lan nyuda gesekan sing ora nyaman karo sepatu; umume, sikil butuh kaos kaki kanggo nglindhungi nalika mlaku-mlaku, lan kaos sikil minangka salah sawijining faktor penting sing mengaruhi kegiyatan ruangan kanthi kegiyatan sing akeh. Siji

Kaos kaki hiking minangka kain paling tebal lan kaos kaki bantal paling apik. Dheweke dirancang kanggo nyukupi kabutuhan plancongan jarak adoh, hiking lintas negara, lan macem-macem kegiyatan kanthi kahanan suhu sithik. Amarga kekandelane kandel banget, mula ora cocog digunakake ing iklim sing anget lan kegiatan hiking sing santai!
Maca liyane

Kaos Kaki Sepakbola

Kaos sikil bal-balan ora mung perkara sing ana ing lapangan. Ing Jepang, kaos sikil ndhuwur bal-balan dadi barang trendi lan misuwur. Dawane dhengkul lan desain kaos sikil sing duwur duwe rasa gerakan lan vitalitas, sanajan uga resik lan seger.

Saiki, stoking wis dadi adegan ing lapangan bal-balan, kanthi seragam tim, nuduhake macem-macem karakteristik saben tim lan merek olahraga.

Kaos kaki bal-balan uga dadi salah sawijining kolokasi pakaian wanita saben dina.

Peran kaos sikil bal-balan:
1. Nglindhungi pedhet iku sing paling penting;
2. Sanalika, yaiku nginstal pengawal sikil, lan kudu digawe tabung dawa;
3. Nganggo kaos sikil bal nggawe otot sikile tegang lan luwih konsentrasi;
4. Werna kaos sikil para pemain saka rong tim ing lapangan umume beda, saengga para pemain bisa luwih gampang mbedakake mungsuh lan kanca ing gegeran;
5. Wis gampang yen wasit mbedakake sikil loro pemain kasebut lan nambah akurasi pengadilan.
Maca liyane

Kaos Kaki Leisure

Kaos sikil santai banget cocog kanggo olahraga ruangan lan pakaian saben dina, menehi perlindungan lan anget kanggo sikil sampeyan. Sampeyan bisa nganggo ing njobo, kerja ing njero ruangan, mlayu lan olahraga. Kancing sikil tetep garing, anget lan nyaman saben dina.
Maca liyane

Enquiry For Pricelist
Sugeng rawuh ing situs web! Kanggo pitakon babagan kaos kaki sing mlaku, kaos sikil ski, kaos kaki bal-balan, dll. utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

News

Kaos Kaki Olahraga Paling Apik kanggo Nganggo Aktif

Kaos Kaki Olahraga Paling Apik kanggo Nganggo Aktif

07 21,2021

Keuntungan: Kaos Kaki Atletik Pria digawe saka bahan berkualitas alus sing lembut, bisa ambegan, lan nggawe kelembapan, ......

Maca liyane
kaos sikil mlaku - Gaya lan Percaya ing Kaki

kaos sikil mlaku - Gaya lan Percaya ing Kaki

07 12,2021

Beda karo kaos kaki atletik normal, potongan kaos kaki kompresi Fuli dirancang kanthi kompresi gradien

Maca liyane
Tapak Kaos Kaki Hiking

Tapak Kaos Kaki Hiking

06 28,2021

Kaos kaki hiking arang digawe saka siji kain, nanging luwih saka campuran sing nyiyapake rasa nyuda, anget, awet lan gar......

Maca liyane